keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

hohhoijaa

Voi että kun osaa väsyttää! Dansku on nimittäin päättänyt että täällä huushollissa ei nukuta enää klo.6.00 jälkeen (paitsi T, joka tänäänkin tuli nukkumaan silloin kun me pojun kaa herättiin...) Luojan kiitos nukkuu yöt suht' hyvin nykyään, eikä heräile tunnin välein. Johtuisko kiinteistä, pitäänee nälkää hieman paremmin. 
Me aletaan kaikki pikkuhiljaa parantua tästä lenssusta, Daniel on ehkä pikkusen räkänen vielä aamuisin, mutta sekin normaalisoituu kun vähän aikaa on hereillä. 
Ja ainiin; operaatio ''Daniel nukkuu tästä lähtien omassa sängyssään'' on epäonnistunut :D 
Se tosin on täysin minun syytäni, en jaksanut yöllä nousta koko ajan laittamaan tuttia takaisin suuhun ymym. vaikka olisi ehkä kannattanut vaivautua, todennäköisesti seuraava yö ois ollut helpompi..otin sitten jossain vaiheessa viekkuun ja siinä nukuttiinki sitten tyytyväisenä, voi pieni 
Kohta lähdetään käymään Kuopiossa, ilman minkäänlaista hyvää syytä. Saapahan ainakin jotain tekemistä (lue: pääsee tuhlaamaan vähiä rahojaan kun eteen sattuu jokin ihana vaatekappale jota EI voi jättää siihen vaan se on pakko saada!!)
 plus saa nauttia ihanasta kevät säästä ja auringosta, vaikka lähinnä kaupoissa ollaankin :D

Meillä opittiin muuten toissapäivänä kääntymään selältä mahalteen ja kerran käännyttiin jopa toistekinpäin, tosin asento oli ''pylly kohten kattoa käsi pahasti mahan alla'' mutta yritys oli hyvä!

kääks!

ja kuola valuu..gaah.

tässä kuvassa Daniel on 1kk..

2 kommenttia:

  1. Voi miten toinen on pieni! <3
    Tuntuu ettei T olisi koskaan ollutkaan pieni, nyt kun on 7½kk. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pikkuset kasvaa ihan hurjaa vauhtia, vastahan mekin oltiin synnyttämässä!:)

      Poista