lauantai 30. maaliskuuta 2013

mitäs me nuhanenät

Kyllä se nuha vaan iski tähänkin talouteen, vieläpä meille kaikille kolmelle! Tosi kurjaa kuunnella kun Danielin nenä on täynnä räkää ja kurkku rohisee ikävästi, eikä toinen meinaa saada kunnolla edes henkeä, varsinkaan yöllä.

Me ollaan Danskun kanssa syöty jo melkein viikko soseita, ihan vaan maisteltu, mutta nyt ollaan pikkuhiljaa lisätty annoskokoa ja määrää. Vaikka suositushan olisi että ne kiinteät aloitettaisiin vasta 4kk, mutta mä aloin olla jo niin väsynyt siihen jatkuvaan tissillä roikkumiseen, yöllä herra saattoi syödä jopa tunnin välein.
Ja kyllä ne soseet vaan auttaa! Viime yönä ei syöty kertaakaan, vaikka välillä herättiinkin, mutta ei, ei ollut nälkä. Tutti suuhun ja jatkettiin unia. Heti kun Daniel nukkuu täysiä öitä, aion siirtää hänet omaan huoneeseensa (mikäli sikäli se on ok T:lle, nimittäin danskun tuleva huone toimii tällähetkellä tietokone huoneena...) Mulla on hirveä hinku päästä sisutamaan vauvan huonetta!
Mutta en nyt kerkeä enempää kirjoitella, poitsu alkaa kyllästyä tuossa sitterissä, 
hyvää pääsiäistä kaikille!



3 kommenttia:

  1. Voi pientä :( Onko teillä suolaliuos nenätippoja? saa apteekista ilman reseptiä.. Suosittelen, ne avaa pienen nenää hyvin. Ja sit nenäfridalla voi imeä suurimmat räät nenästä pois. Ja sängynpäätä koholle :) Meidän pojalla on samoja oireita ja kuumetta, todettiin sit korvatulehdus vielä päälle. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä on kyllä noita nenätippoja, mutta niistä on helpotusta vain hetkeksi :/ Tota nenäfridaa oon aatellukki, et sen vois käydä ostamassa.

      Voi ei, varmaan aika ikävää se korvatulehdus, meillä ei ainakaan vielä ole tulehduksia ilmaantunut, toivotaan ettei tulekaan, ja että teidänkin pojalta menisi pian ohi!

      Poista
  2. Pikaista paranemista! Meidän typsykkä oli kans ihan pikkuisena (alle kuukauden ikäisenä?) kovassa räkätaudissa ja sillon yöt oli ihan kamalia... Kuuntelin koko ajan, että hengittääkö se tyttö, ja toi kuuntelu jatkui melkein puoli vuotta, vaikka se nuha menikin silloin parissa päivässä ohi. Se vaan oli niin kauheeta kuunnella pientä räkänokkaa, ja mulle jäi joku pelko ja sen takia nukuin 6kk älyttömän huonosti, tyttö kuitenkin nukkui ihan kokonaisia yöunia jo synnäriltä asti :D

    Niin ja meillä on toi nenäfrida, ja se on mun mielestä tosi hyvä! Vauva ei ehkä tykkää kun sitä käytetään, mutta kyllä se helpottaa oloa :)

    Hyvää pääsiäistä teillekin! ♥

    VastaaPoista