torstai 18. huhtikuuta 2013

4kk neuvolaa ja hassuja kuvia

Tänää me käytiin 4kk neukussa, vaikka dansku täyttääkin vasta 4pv päästä. Kaikki  perus jutut oli ok, saatiin hirmusesti kehuja pään kannattelusta ja kääntyilystä, neuvola täti oli ihan haltioissaan kun poju naureskeli hänelle =)
Korttiin ei muuta kirjoitettu kun ''kaikki hienosti..''pyh.  Saatiin lääkäriltä vahvistus siihen, että atooppinen ihohan Danielilla on. Se harmittaa ihan hirveästi..mutta eiköhän se pysyne kurissa ihan perus voiteilla, ainaski tähän mennessä pysynyt.

Elikkäs paino oli 6975g ja pituutta oli 65cm, kasvaa aikalailla yläkäyrillä :D On kyllä pulskitunu kiinteiden alottamisen jälkeen vauhilla..

Neuvola jälkkeen käytiin kaupoilla ja ostin danskulle kesäks pipon, en oo varma mahtuuko enää kesällä, mutta meneehä toi aikasemminki. Sain taas aivan mahtavia kuvia pojusta ja  uudesta hatusta ;

 sairaalassa, alle 24tuntia vanhana...


viikon vanha..


5 kommenttia:

  1. Meiän tytöllä todettiin kans atooppinen ihottuma,neukkulääkäri määräs siihen jotai ceranlan voidetta. Se vaan pahensi tuota ihotumaa ja nyt ollaan vaan käytetty ihan liberon perusvoidetta jolla iho pysyy tosi hyvänä :) välillä jos menee pahan näköseks nii oon laittanu hydrocortisonia viikon kuureina :D mua kans harmitti ku kovasti ku sanottiin et on atooppista ihotumaa,mut kuulemma melkeen kaikki tapaukset jotka ilmenee noin pienillä vauvoilla paranee kokonaan ensimmäisten elin vuosien aikana :) toivotaan nyt et meiän vauvat kuuluis just noihin onnekkaisiin joilla se menee ohi :)

    VastaaPoista
  2. kuinka paljon ja kuinka usein oot antanu noita kiinteitä ruokia.. Mäki alotin meijän poitsulle noi kiinteet että painoa tulis paremmin ja nyt vaa mietin että kuinka paljon ja miten usein päivän aikana voi antaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me alotettiin kiinteät reilu 3kk ikäsenä, aluks ihan vaan teelusikallisen verran kerran pv, parin päivän ajan. sitten pikkuhiljaa lisäsin että maanantaina 2tl,tiistaina 3tl ymym. Nyt syödään jo niin paljon kun maha vetää (yleensä n.puol purkkia) kaks kertaa päivässä =)

      Poista