keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

operation pinnasänky...

..alkaa tänä yönä. Jep, tästä yöstä lähtien Daniel tulee nukkumaan unensa pinnasängyssä. Syystä että? Dansku on viikon aikana tippunut kolme kertaa sängystä lattialle. Tämän päiväinen tippuminen oli vika tikki! Ensimmäisellä kerralla oli aamulla tippunut lattialle (onneksi olin laittanut peiton lattialle, mä niiiiin tiesin että se viel tippuu..) ja höpötteli itsekseen lattialla. Toisella kerralla tippu yöllä jalkopäädystä suoraan kovalle lattialle, huusi kuin hyeena, ei kuitenkaan saanut edes pattia tms. Tänään tippui uudestaan päikkäreiden aikaa kovalle lattialle ja vertahan se poika sitten vuosi. Ihan pikkusen vain, mutta kuitenkin. Huusi hetken mutta rauhottui aika nopeasti (tais äiti säikähtää enemmän kuin poika...) Ja aina on ollu sängyssä ''muurit'' jottei pääsis tippumaan, mutta jotenkin toi vaan pyörii ja kiipeilee niitten yli... mä en ota sitä riskiä että sattuis jotain vakavampaa. Tuntuu vaan, että pitkä prosessi tulee olemaan tämä pinnasänkyyn siirtäminen kun on tottunut vieressä nukkumaan. 
Onko teidän muksut tippuneet lattialle? Kuinka kävi?

Tästä tuli nyt tällänen tylsä ja kuvaton postaus, oon ollu saamaton ja en ole kameraa ladannut...mutta taitaa nää helteet väsyttää vähän meitä kaikkia, onneksi loppu viikosta sataa!

4 kommenttia:

  1. meillä on nukuttu pääasiassa siel pinnasängyssä ni ei oo ku kerran tipahtanu meijän sängystä, sillonki meni just kauheitten vallien yli, onneks oli matkalla tiputtanu yhen tyynyn ni tipahti sit sen päälle just, mut löi matkalla päänsä yheen muovilaatikkoon niin et silmien väliin tuli kiva mustelma.. toivottavasti Daniel suostuu helposti sinne pinnasänkyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts. Danskulle ei oo ihme kyllä jääny minkäänlaista mustelmaa tai jälkeä tippumisista!

      Poista
  2. Ai kamalaaaaaaaaa ;ss mäkin siirtäisin kyllä Laurin omaan sänkyynsä, jos se ei söis niin helkkarin monta kertaa yössä :D ehkä vielä jonain päivänä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Danskuki syö/herää vielä monta kertaa yössä.. 8--(

      Poista