torstai 20. kesäkuuta 2013

Ukkilassa!

Ensiksi pahoittelen pitkää postaus taukoa! Oltiin tosiaan mun isän luona Lieksassa ja yllätys yllätys iskän vanha romu läppäri ei päästäny bloggeriin (tai päästi mutta vauhti oli surkean hidas!) Enpäs ois kyllä muutenkaa kerenny siellä ollessani kirjottelemaan, oli niin paljon tekemistä, vaikka satokin vettä melkein kokoajan..

Lieksaan mentiis siis tosiaan linja-autolla ja takaisin tultiin iskäni kyydillä. Mä vaan ihmettelen vieläkin miten paljon kaksi ihmistä tarvitsee tavaroita neljän päivän reissuun? Nytkin meillä oli ; turvakaukalo,rattaat,hoitolaukku ja matkalaukku sekä mun käsilaukku, paluu matkalla oli tuplasti enemmän säkkejä ja laukkuja (ja uus matto tohon meidän olkkariin, jippii!)

Käytiin mm. Danielin kummin luona kyläilemässä ja Kristan pikkusiskot antoiki Danskulle paljon uusia hienoja leluja joista poju on ihan tohkeissaan! Lisäksi Krista bongas jostain netin ihmeellisestä maailmasta hyppykiikun (4e!!!) ja osti sen meille. Tai maksoin mä sen takas, tietty ;) Nyt se on ihan ykkös juttu toi hyppykiikku, harmi vaan että siinä ei voi pitkiä hetkiä olla, tulee surku aina kun pitää pois tulla,höh.


 Kaikista eniten tossa reissussa jänskätti meijän (taino mun isin..) kissa otus, Lilli. Mutta vastoi kaikkia mun meidän odotuksia, kisu olikin tosi rauhallinen ja varovainen, eisiis hyökänny oikopäätä pallo päähän kiinni. Ja anto jopa Danskun silitellä itseään (niin kauan, kun eräs päätti repiä karvat irti..sillon lähti kisu ja nopiasti) Kiltisti katseli turvaetäisyydeltä pojun touhuja. Daniel vain naureskeli kisulle, kyllähän se on tosi hassun näköinen..





Ja käytiinhän me myös perheystävien, Liisan & Unton luona. Ihania ja ehkä sydämmellimpiä ihmisiä joita tiedän. Tossa kuvassa ollaan Liisan sylissä ja pusutellaan Etta-nukkea. Oikeat otteet pienestä pitäen! 8--D


 Paluu matkan tunnelmia.. 8---)

Ja ainin olihan meillä 17.pv neuvolakin. Siellä ei sen kummempia tapahtunu, mitat oli: 7700g & 68,1cm eli ihan hyvin kasvaa ja kehityyy. Nykyään ei meillä enää edes vierasteta, se tais olla sellanen yhen päivän juttu.

PS. Pääsin kouluun! Mut hyväksyttiin portaanpäähän ja aloitan opinnot 2014 syksyllä. Oon niin innoissani!



4 kommenttia:

  1. Hahaa eikä nuo paluumatka kuvat on niin huippuja ! :-D

    VastaaPoista
  2. Oho, toi kissa on kuin täysi kopio toisesta mun entisestä kissasta! :o Jouduin luopumaan kissoista viime vuoden helmikuussa kun muutin ulkomaille, ei kai Lilli satu olemaan suhteellisen uusi tulokas? :D

    Ihania kuvia, varsinkin noi paluumatkan kuvat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, mutta Lilli on tullut meille jo pentuna =)

      Poista