tiistai 2. heinäkuuta 2013

mökkeilyä & muuta mukavaa

Sunnuntaina suunnattiin nokka kohti Vaalaa, mökki elämää viettämään. Autolla mentiin ja autolla tultiin. Nyt on autossa istumis-saldo vähäks aikaa täynnä, matkaan meni yli 2h suuntaansa. Meno matkalla Dansku meinas hermostua about 50km ennen päämäärää, mutta paluu matka nukuttiin melkein kokonaan! Jihuu.

Kotiuduttiin tänään, joten kovin montaa päivää ei ehditty eräjormailla, toisaalta ei haittaakkaa, siellä oli hirveesti itikoita ja aika huono sääkin sattu just. Mut me heitettiin Tommin kanssa talvi turkit eikä ollut ees kylmää vettä! Viime vuonna ei tullut uitua kertaakaan.

Nyt on tosi virkee olo pitkästä aikaa, Daniel nukkui alakerrassa mummonsa kanssa (minä nukutin, hän vain syötti yöllä) molemmat yöt. Ja saatiin muutenkin olla aika paljon Tommin kans kahdestaan, mummo ja isomummo vahtivat pojua aika paljon (huom; ihan omasta tahdostaan!) Käytiin mm. soutelemassa ja laittamassa katiskat..eikä muuten saatu yhtään kalaa, pyh. 

Ja ainiin, Daniel konttaa jo muutaman askeleen ja on muutenkin aika hulivili nykyään, hetkeekään ei pysy paikallaan ja sylikin on totally out! Tänään meinas nousta seisomaan mut nokalleenha se lens, ei tainnu sattua ku heti oltiin taas menossa. Kokoajan saapi olla vahtimassa ettei sorki pistorasioita jotka on ihan hirmu jänniä 8---D

Eipäs mulla tän enempiä, velvollisuudet kutsuu...eli eikun siivoamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti