maanantai 10. kesäkuuta 2013

melko turha

Tänään on ollu tosi tylsä päivä. Ollaan vaan oltu kotona ja käyty pikasesti kaupoilla.Tytöt tuli neljän aikaan kyläilemään, eipäs me mitään kummia tehty. Mitä te teette vauvojenne kanssa? Tuntuu että kaikki päivät on samanlaisia; herätään,syödään,nukutaan,leikitään ja sit se alkaa alusta taas..Eihän tollasen mötkylän kanssa viel hirveesti voi touhutakkaan, mutta alkaa oma pää koppa jo vähä ''kärsiä'' plääh. Oiskin se omakotitalo, vois pihalla puuhailla ja laitella puutarhaa ymym. Se ois niin huippua! Ja sais olla omassa rauhassa, kerrostalossa asuessa on kokoajan sellanen tunne että joku kuuntelee (esim. naapurin puheet kuuluu meille tosi hyvin ilmastointi putkien kautta...) eikä pihallakaan voi olla ilman että joku näkee, ahistavaa. 

Loppuun vielä pari piristävää kuvaa, ettei ole pelkkää surkuttelua koko kirjoitus :)

Danielin ehdottomasti suosikki leikki on se että hänen naama peitetään esim. harsolla ja sitten otetaan pois ja sanotaan ''kukkuu'' tai jotain vastaavaa. Hirveä kikatus aina :)


huomatkaa yksi yksinäinen töyhtö! Se on ollut tossa aina, ainoastaan väri on muuttunut ;D

rakas..

Vasta herännys Danskuli ja  Jappa-kummi!


3 kommenttia:

  1. Musta tuntuu et meillä päivät on ihan samanlaisia kaikki, vaikka onki oma piha. Kun tuo meiänki poika vähän kasvaa nii ehkä sitteki voi olla enempi ulkona =)

    VastaaPoista