perjantai 22. maaliskuuta 2013

3kk neuvola

Jepulis elikkä eilen me käytiin Danskun kanssa 3kk neuvolassa. Olin etukäteen jo vähän pelännytkin tätä käyntiä, sillä poitsu sai ne kuuluisan kauheat rokotukset. Raukka parka oli ensin niin iloinen ja nauravainen, ja sitten yhtäkkiä neuvola  täti pisti piikin reiteen ja alkoi sydäntä särkevä itku. Noh, ne on nyt luojan kiitos ohi. Seuraavan kerran 5kk ikäisenä, ehkä.

Näin kirjoitettiin neuvolakortttiin; 

Daniel on rauhallinen ja seurallinen poika. Äidin kanssa neuvolassa.Näkö norm. Rintamaidolla ja korvikkeella kasvaa hienosti. Kehitysheijasteet pikuhiljaa vähenemässä. Iho ok.


Paino;  6325 g (2kk 5860 g)
Pituus; 63,4 cm (2kk 59,1 cm)
Pään ymp.; 41,8cm (2kk 40,6 cm)
Daniel oli syntyessään 52cm pitkä & painoi 3720 g


Mietin pitkään että otanko olleenkaan rokotuksia pojalle, lehdissä uutisoidun, rokotukseen kuoleen Aleksi-pojan takia. Mutta minun isosisko puhu mulle sitte järkee. Kyllähän se tietty on niin, että lehdet suurentelee asioita, ja Aleksinkaan kuolinsyy ei loppujenlopuksi tainnut liittyä rokotukseen (?) Ja suurempi riskihän se on sairastua itse tautiin, kuin sairastua siitä rokotuksesta, vai?
 Oletteko te antaneet lapsillenne kaikki rokotukset?

N. puoli kolmen aikaan Jasmiina, minun kaveri ja Danielin kummi, sekä Hanna tulivat käymään kylässä. Eipä me mitään ihmeellistä tehty, juteltiin ja juotiin kahvia. Jasmiina ei kerennyt olla edes tuntia kun hänen täytyi ehtiä linja-autoon. Hanna oli hieman pidempään mutta sitten hänenkin piti lähteä. 
Illalla Daniel nukahti 18.30 omaan sänkyynsä.  Nukkui sitten hieman yli kymppiin ja sitten oltiin hetki hereillä ja mentiin takaisin unille. Väsymys johtui todennäköisesti rokotteista. Yökin meni suht hyvin, herättiin n.3-4 kertaa syömään tai itkemään tippuneen tutin perään. Lopullisesti herättiin 7.00 kun T:n herätyskello soi, plääh. Eikä se edes mennyt kouluun? 
Mutta minäpäs menen tästä juomaan kahvia ja katsomaan poitsun kanssa muumeja! ;)

tuo ilme..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti