sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

kuulumisia

Anteeksi pitkä postaus tauko, oltiin viikko Suomussalmella mökillä ja siellä ei pahemmin mitään mukavuuksia ollut eli ei sähköä tai vettä joten en ole päässyt postailemaan! Kotiuduttiin kylläkin jo perjantaina mutta en ole jaksanut ladata kuvia koneella ja muokata niitä ymym.. ja eilen Tommi pelas koneella kirottu olkoon se, joka keksi league of legendsin melkeen koko päivän niin en sitten kerennyt eilenkään...

 Mutta tosiaan mökki sijaitsi Suomusjärvellä, jossain venäjän rajan lähettyvillä..ja pakko sanoa että en ole ikinä ollut niin korvessa! Huhhuh. Ihan kivaa kuitenkin välillä vähän rentoutua ja levätä, ei tarvinnut miettiä kotitöitä tai vastaavia. Kävin Tommin isän ja isosedän kanssa uistelemassakin ja sain kaksi haukee! jihuu hyvä mä.
 Neljä sukupolveä ja Dansku edustaa..
 Mä rakastan noita silmiä..
 Juhuu kyllä maalla on mukavaa!
 Jaaa-a onkohan toinyt hymy vai irvistys :D
 Siellä oli tosi paljon poroja! Meinattiin ajaa jopa kolarin niitten kanssa. Kahelit hyppäs puskasta suoraan auton eteen, onneks ei ollu vauhtia ku 40km/h, muute ois saattanut käyä pahemminki.
Jup!

Ensin nauratti, sitten ei 
 Muutapa ihmeellistä ei oo tapahtunu, Dansku osaa nykyään kontata, ei enää ryömi ollenkaan nousta seisomaan tukea vasten ja istuukin jo ilman tukea! Tässä kuussa meillä ei tosiaan oo neuvolaa joten mittoja en sen enepää osaa kertoa, seuraava neukku on 8kk.

1 kommentti:

  1. Dansku on niin ihana tuossa ryhmäkuvassa :DDDD naurattaaa t jappa :):)

    VastaaPoista