torstai 22. elokuuta 2013

Daniel 8kk

Eating

8.00 Aamupuuro (syödään piltin jauho puuroja) yleensä sekoitan puuroon myös hedelmä/marja pilttiä.
12.00 Liha tai kasvis sose. Daniel inhoaa lihasoseita, ainoa joka saattaa mennä on jauheliha-spagetti! Muille yökkäillään ja näytetään yrpeää naamaa,pyh! Kasviksista melkein kaikki menee. Syö vajaan piltti purkillisen, joskus kokonaisen, varsinkin maissi on hyvää!
14.00 Hedelmä sose, menee koko purkillinen 
16.00 Taas liha/kasvis sose. N. ½ purkkia.
18.00-19.00 Iltapuuro (1-2dl + piltti)

Daniel juo myös maitoa näissä väleissä, joko korviketta tai sitten imetän.Imetän ehkä 2-5 kertaa päivässä ja korvikettä menee n.2krt/pv, eli saa maitoa kyllä ihan tarpeeks, siitä ei tartte olla huolissaan! Me myös sormiruokaillaan päivittäin, yleensä leipää tai jotain vihanneksia. Myös maissi naksuja oon antanu mut ne tahmaa joka paikan ja niitä saakin tovin pestä ennen kuin irtoaa! varsinkin jos niitä menee mattoon





Sleeping

Daniel nukahtaa yleensä viereen tai jos mä olen erityisen viitseliäs ja  ilkeä niin omaan sänkyynsä klo. 19.00-20.00, Harvoin kuitenkaan olen koska vieressä on paaaljon helpompi nukuttaa ja siihen meneekin yleensä max.30min. Dansku ei nukahda tissille mutta tarvitsee maitoa rauhoittuakseen, kääntää päänsä pois kun on täynnä ja sitten laitan tutin suuhun. Hetken tai parikin huonona päivänä saattaa siinä pyöriä, yleensä kuitenkin nukahtaa viimeistään kun alan hyräilemään/laulamaan ei kyllä mee mun päähän miten kukaan voi siihen nukahtaa..  Siirrän Danskun aina pinnikseen, mutta nostan viereeni kun itse menen nukkumaan, jolloin myös vielä syötän pojan (yleensä n.22.00-23.00) ja seuraavan kerran hän herääkin syömään 04.00 aikaan. Tai näin mä ainakin luulen, koska yöllä oon niin tokkurassa etten aamulla muista aina olenko syöttänyt vai en..  Aamulla herätään 6.00-7.30 aikoihin.

Ensimmäissille päikkäreille  mennään 10.00-11.00 ja nukkuu tunnin-kaks. Ja jos on kovin väsynyt niin iltapäivällä toiset samanpituiset, yleensä 14.00-16.00 aikaan. Riippuu vähän päivästä, joskus ei nuku kuin yhdet unet.


Moving

Joo elikkäs Danskuhan lähti konttaamaan 6,5kk ikäisenä ja seisomaan nousi samoihin aikoihin. Sitten 7kk opittiin kävelemään tukea vasten,ei tosin kävele pitkiä matkoja tai esim. seiniä vasten, vaan mm.sohvaa ja tv-tasoa pitkin. Daniel myös pysyy hetken pystyssä ilman tukea, mutta aika huteraahan se viel on, ja saa ollakkin. 
Minä itse lähdin kävelemään 8,5kk ja Tommikin käveli 9kk ikäisenä. Elikkä jos poju vanhempiinsa tulee niin pian meilläkin juoksennellaan ympäri kämppää. (apua!!)

Danskun lemppari puuhaa on tyhjentää kaikki laatikot ja korit, varsinkin tv-tason kaapit on erittäin kiinnostavia! Mä vaan odotan kauhulla sitä päivää kun toi jäbä jättää sormensa sinne väliin,aiai (on siis sellaset liukuvat laatikot)
Myös pistorasiat kiinnostaa, tai oikeastaa niissä kinni olevat johdot. Ne on ihan pakko käydä repimässä irti. Ihan jokainen. Kokoajan. huoh



Other things

Meillä oli tänään myös 8kk-neuvola + lääkäri, joka katto korvat, silmät ja tälläset perus jutskat. Mitat oli 8190g & 72,6cm. Päänympärys oli 46. Hoikka, pitkähkö poitsu.

Että sellanen veitikka tämä meidän kahdeksankuinen.






2 kommenttia:

  1. Ihana pikkunen<3 vitsi mieki nukkuisin Janican kanssa vaikka joka yö, mutta ku neiti ei asetu yhtään mun sänkyyn vaan alkaa pelleilemään ja leikkimään :D jopa silloin, kun kolmen aikaan maidon jälkeen otan viekkuun..

    VastaaPoista
  2. http://mommyslittlelady.blogspot.fi/2013/08/haaste.html <- tuolla ois haaste! :)

    VastaaPoista